Rukometašice Pitomače pobjedile Orahovicu

U prvoj službenoj utakmici odigranoj nakon odustajanja od natjecanja u 1. HRL, rukometašice ŽRK Pitomača, u utakmici polufinala Županijskog rukometnog kupa, kao domaćini, savladale su rukometašice ŽRK Orahovica, članice 3. HRL istok, sa visokih 43:17 (23:5).

Od samog početka Pitomačanke su nametnule svoj ritam i lakim golovima iz kontri i polu-kontri povele 9:1, da bi do poluvremena otišle na visokih +18. Gošće su svoje najbolje minute odigrale početkom drugog dijela kada su desetak minuta održavale razliku s poluvremena, iskoristivši trenutke opuštenosti domaćih rukometašica, koje su u završnici utakmice ponovno zaigrale ozbiljnije i došle do još uvjerljivije pobjede. Za ekipu trenerice Sanje Šandrovčan nastupile su: Pavlović 5 (1), Brlas 3 (1), Kirin 12, Bogović 1, Božić 1, E.Pintarić 3 (1), Magić 5, Martinušić, Relić, Šandor 9 i Šandrovčan 4 (1).

U finalu županijskog kupa rukometašice Pitomače igrat će s Tvin Viroviticom.

U subotu od 16,00 sati u pripremnoj utakmici za prvenstveno natjecanje u 3. HRL sjever, koje počinje 20. listopada, u Pitomači gostuju rukometašice ŽRK Ludbreg, članice istog ranga natjecanja.