Pobjeda rukometašica u 6. kolu

Rukometašice ŽRK Pitomača upisale su četvrtu, ujedno i prvu gostujuću pobjedu u ovogodišnjem prvenstvenom natjecanju 3. HRL sjever, pobijedivši u utakmici 6. kola, odigranoj u subotnje poslijepodne u Križevcima, rukometašice ŽRK Radnik rezultatom 26:23 (13:13).

Teže od očekivanog Pitomačanke su došle do važne pobjede koja ih ostavlja u borbi za naslov jesenskih prvakinja. Iako su Pitomačanke većim dijelom utakmice bile u rezultatskoj prednosti domaće su se rukometašice uporno vraćale iz zaostatka koristeći lošiju igru Pitomačanki u fazi napada u kojoj su ove upisale brojne promašaje. Ipak uz raspoloženu Krstanović na golu domaće rukometašice ovoga puta nisu iznenadile osvajanjem bodova.
Pitomačanke su efikasnošću predvodile Ferić sa 8 i Štefanec sa 6 (2) postignutih pogodaka, a nastupile su i Krstanović, N.Pintarić, Petković, Brlas 1, Kirin 5, Šimić-Kaša 1, Božić, E.Pintarić, Magić 3, Bogović, D.Relić i Šandrovčan 2. Idućeg vikenda, u utakmici u kojoj im pobjeda može donijeti jesenski naslov, rukometašice ŽRK Pitomača ugostiti će trenutno vodeću ekipu lige, rukometašice SŽRK Ivanec.