Održana početna konferencija projekta “Igraonica sreće”

U utorak 18.12.2018. godine održana je početna konferencija projekta “Igraonica sreće”. Radi se o projektu kojeg je prijavio Dječji vrtić „Potočnica“ u partnerstvu s Općinom Pitomača. Ukupna vrijednost projekta iznosi 801.786,61 kuna, a financira ga u 100-postotnom iznosu Europski socijalni fond. Projektom će se omogućiti produljenje radnog vremena vrtića u kojem će biti ostvareno 5 radionica besplatnih za djecu predškolskog uzrasta iz dječjeg vrtića, koje je započeti u siječnju. Projektni prijedlog je uspješno izradila tvrtka Draft d.o.o.

Program konferencije je vodila ravnateljica vrtića Marija Jakelić, a nazočnima se obratio i načelnik općine Pitomača Željko Grgačić koji je tom prilikom pozvao roditelje i staratelje djece da se odazovu na radionice. Načelnik Grgačić, također, je istaknuo da se osim ovoga projekta, puno ulaže u Dječji vrtić „Potočnica“ te su ostvareni i projekti Energetska obnova Dječjeg vrtića „Potočnica“ te opremanje vanjskog igrališta čime su ostvareni bolji infrastrukturni uvjeti.

Podršku ovom, kao i drugim projektima Dječjeg vrtića “Potočnica” dala je i saborska zastupnica Vesna Bedeković te je istaknula važnost odgoja djece u ranoj dobi, odnosnoj vrtičkoj, a samim time i dobro strukturiran sustav pa tako i ulaganje u ovaj vrtić. Osim toga, saborska zastupnica je ovom prilikom najavila da ćeš biti još projekata kojima će se razvijati Dječji vrtić “Potočnica”. (www.icv.hr, žđl)

Podijeli...
Back to top
Skip to content