U provedbi projekt „Postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikla na cikloturističkim odmorištima u Špišić Bukovici i Pitomači“

Na području Špišić Bukovice i Pitomače u tijeku je postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikla koji će uključivati električne bicikle te klasične bicikle na cikloturističkim odmorištima u Špišić Bukovici i Pitomači. Postavljanjem stanica za iznajmljivanje bicikla doprinijeti će se aktivaciji turističkih potencijala regije te će ih učiniti dostupnima ciljnoj skupini potrošača.

Projekt „Postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikla na cikloturističkim odmorištima u Špišić Bukovici i Pitomači“ ukupne vrijednosti je 248.750,00 kn, a Ministarstvo turizma odobrilo je sufinanciranje u iznosu od 139.300,00 kn.
Realizacijom projekta u cijelosti ciljnoj skupini omogućiti će se jednostavno i lako dostupno korištenje bicikla, bez potrebe posjedovanja, kao novu vrstu javnog prijevoza koja postaje sve više zastupljena i popularna te blagotvorno utječe na čovjekov psihofizički sustav.
Za uspješno odobreni projektni prijedlog zaslužna je tvrtka DRAFT d.o.o.

 

ewcfewcfw 768x1024 edcwcfwe 768x1024