Odličan nastup kadetkinja Stolnoteniskog kluba Pitomača u Bjelovaru

Odličan nastup kadetkinja Stolnoteniskog kluba Pitomača koje su osvojile drugo mjesto u Bjelovaru  dana 19. 01. 2019. godine gdje je  održano prvenstvo regije Zapadna Slavonija koje se ujedno boduje i za prvenstvo Hrvatske u kojem su kadetkinje STK Pitomača u polufinalu pobijedile svoje vršnjakinje iz STK Graničar iz Slavonskog Broda dok su u finalu bolje bile kadetkinje iz STK Bjelovar. 

Za Stolnoteniski klub Pitomača nastupile su Nina Virovac, Paula Špoljarić i Jelena Tudić. U pojedinačnom dijelu natjecanja najuspješnija je bila Nina Virovac koja je osvojila brončanu medalju. U ekipnom dijelu djevojke su pokazale odličnu igru dok su u pojedinačnim nastupima zbog umora i pada koncetracije pružile nešto slabiju igru.

Muški dio kadeta STK Pitomača koji je nastupio bez nekih svojih ponajboljih igrača nije imao nikakve šanse protiv dobro raspoloženih kadeta iz STK Bjelovar, STK Graničar Slavonski Brod, STK Strmac Nova Gradiška i ostalih ekipa tako da su ostali i bez odličja i bez bodova na državnoj razini.

Podijeli...
Back to top
Skip to content