Pitomački stolnotenisači osvojili devet medalja na virovitičkom prvenstvu

Stolnoteniski klub Pitomača nastupio je u nedjelju, 27. siječnja 2019. na vrlo jakom turniru u Virovitici. Četrnaest kadetkinja i kadeta našeg kluba nastupilo je u nekoliko kategorija. Osvojili su ukupno devet medalja – tri zlatne, dvije srebrne, jednu brončanu i četri utješne medalje.

Prikazavši odličnu igru mlade nade Stolnoteniskog kluba Pitomača zasluženo su osvojile, u kategoriji kadetkinja, Nina Virovac zlatnu medalju i Jelena Tudić srebrnu medalju. 

U kategoriji mlađih kadetkinja Lana Ivanović osvojila je srebrnu medalju, a u kategoriji kadeta Jakov Čajkulić osvojio je brončanu. U kategoriji mlađih kadeta Dominik Špoljarić osvojio je zlatnu medalju. 

Teodor Dafčik iz kategorije klinci osvojio je zlatnu medalju, a u kategoriji mlađi kadeti utješne medalje dobili su Dino Španić, Marko Balić i David Ivanović. 

S obzirom da su nastupili gotovo svi stolnoteniski klubovi regije Zapadna Slavonija sa svojim kadetkinjama i kadetima, ovo je odličan rezultat za STK Pitomača i veliki poticaj u njihovom daljnjem radu i treniranju.