U Pitomači održana godišnja skupština županijskog ribolovnog saveza

ribolovni savez godišnja 1

U Društvenom domu Greda u Pitomači u nedjelju, 24. veljače održana je godišnja skupština Sportsko ribolovnog saveza Virovitičko-podravske županije.

Tom prilikom, podnesena su izvješća o radu Saveza u 2018. godini, o sportskim aktivnostima u 2018. godini, o financijsko materijalnom poslovanju u 2018. godini, nadzornog odbora za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu.

Također, ovom prilikom izabrani su i novi dopredsjednik Saveza – Zlatko Kralj umjesto Marije Blažičević i novi član Nadzornog odbora – Ivica Kovač umjesto Dražena Jovanovića.

ribolovni savez godišnja 2

– U ovom teškom financijskom oporavku moramo poduzeti mjere štednje i pribaviti novčana
sredstva za sufinanciranje izrade natjecateljskih staza i ulaganja u naše najmlađe natjecatelje – rekao je predsjednik Nikola Prtenjača te istaknuo da se nada da će ove godine postići još bolje rezultate i povećati brojnost članova i članica, a posebno mladih.

Također, istaknuo je da se nada da će se ova gospodarska situacija popraviti te da će imati više financijskih mogućnosti kako bi se mogli posvetiti športskom ribolovu i ribičkim druženjima na svim razinama.

(www.icv.hr, žđl, Foto Begović)