Tjednik Lider objavio top listu menadžera mlađih od 40 godina

nemcevic vampovac

Prema ocjeni Lidera, renomiranog poslovnog tjednika, Virovitičanin Hrvoje Vampovac, vlasnik i direktor tvrtke Contorte, predvodi listu hrvatskih Top menadžera mlađih od 40 godina. Hrvoje Vampovac (29), najmlađi je na odabranoj listi imena, među kojima je i Denis Nemčević (33), predsjednik Uprave Spider grupe iz Pitomače. On je na popisu jedanaesti.

Već godinama Contorte je jedan od najznačajnijih gospodarskih subjekata u našoj županiji. Masivni namještaj izvoze u Njemačku, Austriju, Englesku, Francusku. Prije nekoliko godina pogon su preselili u bivše prostore Virovitičanke. Već godinama su prema podacima FINA-e među 1.000 najznačajnijih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj.

Spider grupa je perjanica gospodarstva Virovitičko-podravske županiji, za njih kažu da su „hrvatski kraljevi čaja“. Specijalizirana je za bio-uzgoj i preradu ljekovitog i aromatičnog bilja i proizvodnju čajeva i pripravaka na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja. Značajke Spider grupe su intenzivan rast te ulaganja u razvoj tehnologije i same infrastrukture. U poduzetničkoj zoni Rakitka u Pitomači, grade 28.000.000,00 kuna potpuno novu tvornicu za pakiranje čajeva.

(www.vpz.hr, Lider media, fotografije: Kristijan Toplak)