Guska Open: 23. teniski turnir u Grabrovnici

Guska Open 1

Na teniskim terenima u Grabrovnici održano je 23. izdanje teniskog turnira „Guska Open“. Turnir kojeg je otvorila direktorica Turističke zajednice općine Pitomače, Ivona Pankaz, odigravao se od 8. – 9. lipnja 2018. i tradicionalno je organiziran povodom dana općine Pitomače.

Od svih prijavljenih sudionika koji su pristigli od Bjelovara i Koprivnice do Pitomače i Virovitice, finale su svojim sjajnim igrama tijekom cijeloga turnira izborili Željko Tratnjak i Dario Margeta, a potonji je bio uspješniji te je sa 6/4 6/2 odnio pobjedu ispred svoga suparnika i postao osvajač 23. izdanja turnira. Dvoboj za treće mjesto donio je sraz domaćih tenisača, a u neizvjesnom meču bolje se snašao Danijel Ivanović pobjedivši Mirka Vitkovića rezultatom 9/7.

Pehare je ispred Općine Pitomače i Turističke zajednice općine Pitomače, najuspješnijima tenisačima podijelio Zlatko Novak, tajnik športske zajednice općine Pitomače.

Teniski turnir „Guska Open“ 2019. u Grabrovnici organiziran je pod pokroviteljstvom Općine Pitomače i Turističke zajednice općine Pitomače.

[g-gallery gid=”6990″]