17. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača

U četvrtak navečer, 11. srpnja 2019. godine, u prostorijama Općine Pitomača, održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača u ovom sazivu.

Pred Općinskim vijećnicima nije bio predug dnevni red, no zbog dinamike odvijanja određenih aktivnosti održavanje sjednice nametnulo se kao potreba. Nakon aktualnog sata na kome je općinski načelnik Željko Grgačić sa suradnicima odgovarao na postavljena vijećnička pitanja, općinski su vijećnici prihvatili točke o davanju suglasnosti načelniku za odabir najpovoljnijih ponuditelja po provedena dva javna natječaja vezana uz realizaciju projekta „Centar za posjetitelje Križnica – Interpretacijski centar Rezervata biosfere Mura–Drava–Dunav“. Za pružanje usluge izrade multimedijalnog sadržaja zajednici ponuditelja CCN Images d.o.o. Zagreb / 3D2D Animatori Zagreb, Ured ovlaštene arhitektice Diana Špirić, vrijednost ugovora je 1,668 milijuna kuna. Za pružanje grafičkih usluga ponuditelju Grafiti Becker d.o.o. Virovitica, vrijednost ugovora je 256.156,25 kuna.

Vršitelju dužnosti ravnatelja Centra za kulturu Drago Britvić dana je suglasnost za sklapanje ugovora s najpovoljnijim ponuditeljem po provedenom postupku javne nabave za rekonstrukciju dvorane Doma kulture u Pitomači – 1. faza. Ugovor će biti sklopljen s Trgovačko-fasaderskim obrtom Duga, vl. Tihomir Živko, Pitomača, vrijednost je 1.692.888,38 kuna. Prethodna suglasnost dana je i na predložene izmjene i dopune Statuta Centra radi upisa novih djelatnosti, kao i na predložene pravilnike Knjižnice i čitaonice Pitomača (pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada, pravilnik o plaćama zaposlenika).

[g-gallery gid=”7812″]