Izgradnja vodoopskrbe visoke zone naselja Velika Črešnjevica, Sedlarica, Turnašica: Građani pozvani da podnesu zahtjeve za priključak

Trenutno su na snazi radovi koji uspješno napreduju po dionici 3 izgradnje vodoopskrbe visoke zone naselja Velika Črešnjevica, Sedlarica, Turnašica.

Kako već po prethodno završenoj dionici 2 i dionici 1 imamo zadovoljne korisnike koji su priključeni na novu vodoopskrbnu mrežu i dalje apeliramo svim građanima koji imaju objekte na projektnom području da već danas podnesu zahtjev za priključenje te na taj način osiguraju povoljniji priključak na navedenu novoizgrađenu mrežu.

Zahtjev možete podnijeti na adresi Vinogradska 41 u Pitomači, ili putem online obrasca. Dakle kroz projekt je osiguran iskop te polaganje cijevi do Vašeg vodomjernoga okna te za to ne snosite nikakve troškove.

Kako smo već spomenuli u tekstu iznad dionica 3 je sada aktualna i ovdje se radi o izgradnji 6,8 km vodoopskrbne mreže. Ukoliko je potrebno više informacija slobodno nam se obratite putem naših kontakata 033/782-202 ili [email protected].

(Vodakom d.o.o., vodakom.hr)

[g-gallery gid=”7793″]