Proglašenja elementarna nepogoda za područje općine Pitomača uzrokovana tučom

Župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović proglasio je 03. srpnja 2019. godine, elementarnu nepogodu za područje općine Pitomača uzrokovanu tučom koja je pala 22. lipnja 2019. godine na području općine Pitomača, i to na području katastarskih općina Sedlarica, Otrovanec, Velika Črešnjevica i Mala Črešnjevica, a kojom je na navedenom području nanijeta velika materijalna šteta na svim poljoprivrednim kulturama (ratarskim, voćarskim, povrtlarskim i industrijskim).

Poljoprivrednici koji su pretrpjeli štetu na području općine Pitomača, a posjeduju poljoprivredno zemljište na području katastarskih općina Sedlarica, Otrovanec, Velika Črešnjevica i Mala Črešnjevica istu mogu prijaviti od 04. srpnja do 11. srpnja 2019. godine, u prostorijama Općine Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1 – konferencijska sala.

Za prijavu je potrebno imati Obrazac EN, presliku lista A i B iz upisnika Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, OIB, presliku osobne iskaznice i presliku kartice žiro-računa.

Obrazac EN se može preuzeti osobno u prostorijama Općine Pitomača ili  OVDJE.