Certifikat Proizvodi hrvatskog seljaka dodjeljen OPG-u Lukačić

U četvrtak, 8. kolovoza 2019. na Gradskoj tržnici Virovitica OPG-u Josipa Lukačića uručen je certifikat „Proizvodi hrvatskog seljaka“. Josip Lukačić iz Pitomače bavi se proizvodnjom kupine i njenih proizvoda.

Ovim certifikatom, koji dodjeljuje Udruga hrvatskih tržnica, lokalni su proizvođači dobili oznaku koja garantira da na tržnici prodaju svoje proizvode.

Da njegovi kupci uopće ne sumnjaju u porijeklo i kvalitetu njegovih proizvoda, siguran je Josip Lukačić. – Moji redovni kupci znaju da je sve domaće i kod mene dolaze po vino jer znaju da je dobro i kvalitetno – kaže gospodin Lukačić koji osim vina u ponudi ima i pekmez od kupina te svježe kupine.

Posljednjih osam godina ima štand na virovitičkoj tržnici na kojemu nudi svoje proizvode koji su sada certificirano domaći.

– Za mene je ovaj certifikat dokaz da je ovo moja roba, da su stručni ljudi vidjeli da moj proizvod dolazi sa moje plantaže i da tu nema nikakvog muljanja – objašnjava Josip Lukačić koji ponosno stoji iza svojeg proizvoda.

(www.icv.hr, ea)

Podijeli...
Back to top
Skip to content