Obavijest o javnoj vodoopskrbi u Preradovićevoj ulici

Obavještavamo stanovnike ulice Petra Preradovića u Pitomači da je Vodakom d.o.o. žurno postupa po zahtjevima za izvođenje priključka u navedenoj ulici.

Zbog kvara na “uličnom vodovodu” kojim ne upravlja tvrtka Vodakom d.o.o. dogodio se poveći opseg posla pa molimo građane za razumijevanje u svezi radova koje moramo obaviti tj. priključiti objekte na javni vodoopskrbni sustav – kojime upravlja tvrtka Vodakom.

Tvrtka Vodakom d.o.o. na dva nadzemna hidranta u ulici Petra Preradovića ispred objekta kućnog broja 4, izlaz iz poslovnog centra KTC, te ispred objekta kućnog broja 30 stavila je slavine preko kojih stanovnici navede ulice mogu koristi vodu za osnovne higijenske potrebe. Na taj način izašli su u susret svima koji se nalaze u nepovoljnoj situaciji zbog kvara. Slavine će biti dostupne do završetka poslova priključenja svih podnositelja zahtjeva.

Također obavještavaju sve zainteresirane da zahtjeve za priključenje mogu podnijeti na adresi Vinogradska 41 u Pitomači te na taj način steći preduvjete za priključak.

Više informacija na službenim stranicama tvrtke Vodakom.

HIDRANT ISPRED KUĆNOG BROJA 30 1024x768

Petra Preradovića kućni broj 30

HIDRANT ISPRED KTC POSLOVNOG PROSTORA 1024x768

Petra Preradovića kućni broj 4