Sajam Agroexpo u Virovitici

voćnjak jabuke

Ovogodišnji, 9. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2019 održat će se 14. rujna 2019. godine u Virovitici.

Agroexpo 2019 će objediniti: 16. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 14. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 11. međunarodno ocjenjivanje meda, 9. izložbu ljekovitog bilja i 9. izložbu vina.

U sklopu sajma, održat će se predavanje na temu „Suvremeni pristup pčelarenju.“ Predavanje će se održati u subotu 14. rujna, s početkom u 11:00 sati u prostorima HGK, Županijske komore Virovitica. Predavač je prof. dr.sc. Zlatko Puškadija s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka.

Organizatori i pokrovitelji 9. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva ministarstva poljoprivrede, podružnice Virovitičko-podravske županije.

Agroexpo će se i ove godine održati kod gradske tržnice u Virovitici.

Ukoliko želite sudjelovati na sajmu kao član Lokalne akcijske grupe Virovitički prsten, možete se javiti Sanji Stubičar na adresu e-pošte [email protected] ili broj mobitela 098/990-4201.