Uvjerljivom pobjedom pitomačke rukometašice obilježile povratak u drugu ligu

rukomet 29.9.2019 6

Nakon uspješne prošle sezone u kojoj je osvojen naslov prvaka u 3.ligi sjever, rukometašice Pitomače nakon dvije sezone ponovno su zaigrale u drugoligaškoj konkurenciji.

Od samog početka utakmice prvog kola s Baranjom Beli Manastir domaće igračice pokazale su tko je gazda na terenu. Nakon početnog ispitivanja snaga Pitomačanke su se odvojile na nekoliko pogodaka prednosti. Na odmor se otišlo s rezultatom 16:9.

Vrlo brzo u drugom dijelu ta se razlika popela na deset pogodaka, pa je domaća trenerica Sanja Šandrovčan mogla u igru ubaciti sve raspoložive igračice, koje su joj uzvratile dobrom igrom. Istakle su se Nina Ferić, Tamara Štefanec i Leticia Krstanović, dok je gostujuća vratarka s prvoligaškim pedigreom Maja Vrbanić u više navrata domaće igračice dovodila do očaja. utakmica je završila pobjedom domaće ekipe 34:23.

Pitomača: Leticia Krstanović, Nika Pintarić, Nina Ferić 10 (2), Lana Relić, Tamara Štefanec 8, Antonela Brlas 2, Andrea Matić 3, Erin Pintarić 1, Marija Roberta Magić 5, Karolina Bogović, Danela Relić, Ana Šimić-Kaša 2, Sofija Martinčević, Lana Brkić 2 i Dora Šandrovčan 1. Trenerica. Sanja Šandrovčan.

Sedmerci: 2(2); isključenja: 6 minuta (Ferić, Štefanec i Martinčević po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, fotografije: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”9059″]