Zeleno srce Podravine: Informativne aktivnosti o važnosti čistog okoliša

U sklopu projekta Zeleno srce Podravine u utorak, 25. rujna 2019. godine na području općine Pitomača i općine Špišić Bukovica izvršeno je postavljanje dvije vrste B2 plakata teme obnovljivi izvori energije i kompostiranje, te prikupljanje otpada i pametna kupnja, ukupno 32 plakata.

Također je izvršeno i postavljanje naljepnica za kontenjere i kante na podrućju općine Pitomača i općine Špišić Bukovica, ukupno 177 naljepnica.

Provedbom ovih obrazovno–informativnih aktivnosti, ovog projekta cilj je osvijestiti cijeloukupnu populaciju o održivom gospodarenju otpadom i koliko nam je čist okoliš važan.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „Zeleno srce Podravine,“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program obrazovno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

logo op kk
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača.

[g-gallery gid=”9326″]