Dječji tjedan: Puno zabave na dječjim karaokama u Grabrovnici

dječje karaoke preradović 20

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna 2019. u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića održane su dječje karaoke. Ovom aktivnošću djeca su se na zabavan način okušala u pjevanju svoje omiljene pjesme te ujedno posjetila Kuću Petra Preradovića. U karaokama je sudjelovalo 11 djevojčica i jedan duet.

Nakon svih otpjevanih pjesama, stručni žiri, koji su činile glazbenice iz vokalno-instrumentalnog sastava The Fusion Željka Bančić, Jelena Begović i Iva Brusač, donijele su odluku o najboljim izvedbama. Prvo mjesto osvojila je Vinka Grguljaš sa izvedbom pjesme „Paloma nera“, drugo mjesto osvojila je Jelena Martinčević sa pjesmom „Život nije siv“, a treće mjesto osvojila je pjesma „Moćna muzika“ koje su u duetu izvele Ema Živko i Tea Jakupec.

S obzirom na prve karaoke u Kući Petra Preradovića, koje su prošle i više nego dobro, organizator događanja, Centar za kulturu „Drago Britvić“ najavio je karaoke i sljedeće godine sa željom da ovo postane tradicionalan događaj. Ovaj događaj podržali su Općina Pitomača, Virovitičko-podravska županija i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

(www.icv.hr, Danijela Rešetar, fotografije: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”9172″]