Objavljena prva dopuna natječaja LAG-a VIP

polje poljoprivreda vrijeme

U četvrtak, 3. listopada 2019. godine donesena je odluka o usvajanju 1. dopune 3. natječaja Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za provedbu tipa operacije 1.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prva dopuna natječaja 1.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ te usvojeni prilog I. Dokumentacija za podnošenje prijave projekta za tip operacije 1.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ i prilog X. Kriteriji odabira i pojašnjenja kriterija odabira za tip operacije 1.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ objavljeni su na službenoj internetskoj stranici Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten,“ a priloženi su i ovdje.

Za sva pitanja vezana za natječaj možete se obratiti Sanji Stubičar na broj telefona 098/990-4201 ili putem e-pošte na [email protected].