Pitomačke stolnotenisačice pokazale odličnu igru

U Slavonskom Brodu su u subotu, 26. listopada 2019. odigrane utakmice prvog, drugog i trećeg kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige za žene, regije Slavonija u kojima su po prvi put nastupale i igračice stolnoteniskog kluba Pitomača.

Naše stolnotenisačice su u svom prvom nastupu u višem rangu natjecanja pokazale odličnu igru, te ostvarile dvije pobjede uz jedan poraz. Posebno se istakla Jelena Tudić koja je svojim nastupom pokazala da može osvojiti i simpatije publike. Nina Virovac kao i Paula Špoljarić koje standardno uvijek odigraju dobre utakmice i ovaj put su dokazale da svojom igrom, donose prevagu na mečevima u korist Pitomačana.

U Slavonskom Brodu, za STK Pitomača nastupile su: Paula Špoljarić, Nina Virovac i Jelena Tudić, te ostvarile sljedeći rezultat:
– STK Pitomača – Graničar Slavonski Brod 4 : 3
– STK Pitomača – STK Sisak 1 : 4
– STK Pitomača – STK Požega 4 : 0

Stolnotenisačice STK Pitomača trenutno zauzimaju 2. mjesto na prvenstvenoj tablici 2. Hrvatske lige, regije Slavonija Zapad.

Idući krug natjecanja je u Pitomači, u maloj sportskoj dvorani u Vinogradskoj 19, a održat će se 24. studenog 2019. u 10,00 sati, kada nam u goste dolaze STK Slatina i STK Kul-Pong Bjelovar.