„Zeleno srce Podravine“- Održana četvrta radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U srijedu 30. listopada 2019. godine održana je četvrta radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Na radionici djeci su nakon edukativnog uvoda podijeljene Eko bojanke, koje su uz pomoć tete Vesne i tete Kristine bojala i uz bojanje proučavala njezin sadržaj. Eko bojanke su si djeca ponesla kući kako bi mogla pokazati roditeljima i dodatno bojati. Djeca su bojanjem navedene bojanke naučila koje boje je spremnik za koji otpad, kako postupati sa smečem, te kako čuvati okoliš.

Eko bojanka je izrađena za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Podijeli...
Back to top
Skip to content