„Zeleno srce Podravine“- Održana druga radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U ponedjeljak 14. listopada 2019. godine održana je druga radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Radionica je započela kratkim edukativnim uvodom vezanim na prvu radionicu. Djeca su dobila zadatak izraditi Eko plakat na temelju svog znanja i zapažanja, uz upute i pomoć teta. Svako djete je na temelju svojeg znanja slikovito nacrtalo svoje zapažanje i razmišljanje. Nakon toga svoj dijeci su podijeljene slikovnice kako bi ih i sama mogla pogledati i upoznati s njezinim sadržajem. Djeca su iz slikovnice naučila kako moraju postupati s otpadom i zašto moraju odgovorno postupati s otpadom.

Slikovnica je izrađena za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Bez naslova

[g-gallery gid=”11827″]