Zeleno srce Podravine: Održana osma radionica u OŠ Petra Preradovića

U četvrtak, 31. listopada 2019. godine održana je osma radionica u sklopu projekta Zeleno srce Podravine. Radionica je održana u učionici Osnovne škole Petra Preradovića, Pitomača, a u radionici su sudjelovali učenici 2.a i 2.b razreda i njihove učiteljice Slavica Bartolić i Slavica Koren, uz prisustvo projektnog asistenta Tomislava Dvorskog.

U ovoj radionici učenici su imali zadatak da izrade cvijetove od papira koje mogu staviti u ukrašene staklenke iz prošle radionice ili nekome pokloniti. Nakon kratkog edukativnog uvoda učenici su kolaž papire razne boje prema svojoj mašti i želji rezali oblikovali i lijepili u cvijetove. S učenicima se razgovaralo što sve bi se još moglo izraditi od već korištenih papira i da se ti predmeti mogu ponovno upotrijebiti. Učenici su naučili da se od već iskorištenih raznih papira mogu izraditi ukrasi ili neki drugi predmeti, i da tako čuvamo svoj okoliš.

Oprema i materijali za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine sufinancirani su u postotku od 85 posto iz Kohezijskog fonda.

logo op kk

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača.

[g-gallery gid=”12161″]