„Zeleno srce Podravine“- Održana prva radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U srijedu 09. listopada 2019. godine održana je prva radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Radionica je započela kratkim edukativnim uvodom što čemo raditi i s kojim ciljem. Djeci su nakon kratkog edukativnog uvoda podijeljeni materijali vezani uz prezentaciju koja je slijedila. Teta Kristina i teta Vesna su djecu vodile kroz prezentaciju, navodeći djecu da izraze svoje mišljenje, zaključke i znanje. Djeca su iz prezentacije, što je okoliš, otpad, recikliranje, te smeće, naučila kako moraju postupati s otpadom i zašto moraju odgovorno postupati s otpadom s poukom da „Čuvanjem svog okoliša čuvamo i sami sebe“.

Korištena oprema i materijali nabavljeni su za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u u iznosu od 85%.

vedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Bez naslova

[g-gallery gid=”11820″]