„Zeleno srce Podravine“- Održana treća radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U petak 25. listopada 2019. godine održana je treća radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Radionica je započela kratkim edukativnim uvodom što čemo raditi i s kojim ciljem. Djeca su nakon kratkog edukativnog uvoda, slušali čitanje slikovnice Eko Pitomačak tete Vesne te nakon završenog čitanja teta Kristina je djecu ispitivala o zaključcima i što su djeca zapamtila i naučila iz slikovnice. Nakon toga svoj dijeci su podijeljene slikovnice kako bi ih i sama mogla pogledati i upoznati s njezinim sadržajem. Djeca su iz slikovnice naučila kako moraju postupati s otpadom i zašto moraju odgovorno postupati s njim.

Slikovnica je izrađena za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Bez naslova

[g-gallery gid=”11834″]