Održana četvrta radionica učenika Osnovne škole August Cesarec u sklopu projekta „Zeleno srce Podravine“

U četvrtak 07. studenog 2019. godine održana je četvrta radionica učenika u sklopu projekta “Zeleno srce podravine”. Radionica je održana u prostorijama Osnovne škole August Cesarec, Špišić Bukovica, a u radionici su sudjelovali učenici 3. i 5. razreda, s učiteljicom Anitom Jendrašić, Gordanom Brlas, uz prisustvo projektnog asistenta.

U ovoj radionici učenici su koristili eko glazbala koja si izradili u trećoj radionici.  Nakon edukativnog uvoda, učenici su plesali i pjevali pjesme „PLANET ZEMLJA“ i njoj slične pjesme. Uz ples i pjesmu djeca su učila kako štititi okoliš, svojim znjanjem i postupanjem prema otpadu, te kako od otpada izraditi zabavna glazbala koja mogu koristiti za igru.

Korištena oprema je nabavljena za potrebe provedbe radionica projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

logo op kk

[g-gallery gid=”11974″]