Pitomačke rukometašice slavile protiv Zelinčanki

U subotu, 16. studenoga 2019. u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, rukometašice ŽRK „Pitomača“, u utakmici 8. kola 2. Hrvatske rukometne lige sjever, ugostile su i s 35:33 pobijedile vodeću i do
sada neporaženu ekipu lige, rukometašice ŽRK Zelina iz Svetog Ivana Zeline.

U utakmici dobrog ritma, ali slabih obrana, obje ekipe stalno su se izmjenjivale u vodstvu, ali niti jedna nije mogla prelomiti utakmicu. Na odmor se otišlo minimalnim vodstvom Pitomačanki, gol je postigla Begović iz deveterca nakon isteka vremena. U posljednjih petnaestak minuta, najprije su gošće serijom od četiri gola okrenule vodstvo domaćih s 30:28 u svoju korist na 30:32, a nakon toga su Pitomačanke iskoristile posljednjih 7 minuta da svoj zaostatak od 31:33, identičnom serijom od četiri gola, pretvore u petu domaću pobjedu ove sezone, na opće oduševljenje prisutne publike, kojoj također ide zahvala za iskazanu podršku rukometašicama.

Pitomačanke su predvodile efikasne Ferić, 10 (4), Begović, 8 i Štefanec, 7, a svoj doprinos pobjedi dale su i Krstanović, Skelin, Brlas, 1, Martinčević, Matić, 4, Jug, Magić, 5, D. Relić, Crlenjak, Šimić-Kaša, Brkić, D. Šandrovčan i L. Relić.

U idućem kolu Pitomačanke putuju u Đakovo.

Podijeli...
Back to top
Skip to content