„Zeleno srce Podravine“- Održana osma radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U petak 22. studenog 2019. godine održana je osma radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Na radionici djeca su nakon uvoda i objašnjenja zadatka krenula uz pomoć tete Vesne i tete Kristine u izradu svojih Adventskih vjenčića. Djeca su od već iskorištenih papira i papirnatih vrećica, koje su izrezivala, bojala i lijepila izrađivala svoje Adventske vjenčiće. Djeca su navedenom aktivnosti naučila kako od već iskorištenih materijala izraditi nove predmete, a samim time smanjiti količinu smeća, čuvati resurse i čuvati okoliš.

Korištena oprema i materijali nabavljeni su za potrebe provedbe radionica projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirani su iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

logo op kk

[g-gallery gid=”11870″]