„Zeleno srce Podravine“- Održana peta radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U ponedjeljak 04. studenog 2019. godine održana je peta radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Na samom početku radionice tete su djeci govorile i dočaravale koliko je važna briga za okoliš. Nakon toga tete Vesna i Kristina djeci su pokazale interaktivnu pametnu ploču i upoznale ju s njezinim radom. Djeci je uz nadzor teta dopušteno crtanje po ploči kako bi se sama što bolje približila i zainteresirala prema njoj, kako bi se lakše moglo nastaviti sa sadržajima na sljedećim radionicama gdje bi se ploča koristila.

Interaktivne pametne ploče su nabavljene za potrebe provedbe radionica  projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirana je iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Bez naslova

[g-gallery gid=”11851″]