„Zeleno srce Podravine“- Održana šesta radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

U petak 08. studeni 2019. godine održana je šesta radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetom Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Djeca su na ovoj radionici podjeljeni edukativni materijali, letci, brošure kako bi se djeci približilo što je otpad i kako moraju postupati s otpadom. Nakon toga gledala su edukativne i eko video uratke, nakon koih je teta Vesna je djecu ispitivala o zaključcima i što su djeca zapamtila i naučila iz pojedinog videa. Djeci se gledanje videa jako svidjelo, te su sve pratila s velikim zanimanjem.

Korištena oprema i materijali nabavljeni su za potrebe provedbe radionica projekta Zeleno srce Podravine i sufinancirani su iz Europskog Kohezijskog fonda u iznosu od 85%.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

Bez naslova

[g-gallery gid=”11856″]