Glazbeni stand-up ‘Me, Myself & Harp’ oduševio posjetitelje Kuće Petra Preradovića

koncert doris karamatić 9

U Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u nedjelju, 22. prosinca 2019. održan je glazbeni stand-up „Me, Myself & Harp – Christmas edition“ u izvedbi Doris Karamatić.

Glazbeni stand up „Me, Myself & Harp“ je izvedba u trajanju od 80 minuta gdje su svi posjetitelji mogli saznati tko je Doris, kako izgleda, zašto svira, čemu služi i da li uopće postoji?!

Također, gošća iznenađenja bila je Lorena Grguljaš koja je izvedbu upotpunila pjesmom.

Inače, Doris Karamatić pohađala je glazbenu školu „Josip Hatze“ te maturirala harfu u klasi prof. Janjanin. Na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u klasi prof. Mlinar diplomirala je 1996. godine, nakon čega postaje članica orkestra Gradskog kazališta Komedija. Svoja znanja jazza i improvizacije usavršava u Beču kod prof. Stadler.

Doris harfu vidi instrumentom koji daje puno više od klasičnog anđeoskog zvuka te svoj repertoar širi u rasponu od klasike preko jazza do rocka i heavy metala.

Organizator glazbenog stand-up-a je Centar za kulturu „Drago Britvić“, a koncert je održan u sklopu programa Glazbene nedjelje adventa u intimi Petrova doma.

(www.icv.hr, dr, fotografije: Ivan Bedeković)

[g-gallery gid=”11542″]