Zeleno srce Podravine: Održana četrnaesta radionica u OŠ Petra Preradovića

U srijedu, 4. prosinca 2019. godine održana je četrnaesta radionica u sklopu projekta Zeleno srce Podravine. Radionica je održana u učionici Osnovne škole Petra Preradovića, Pitomača, a u radionici su sudjelovali učenici 2.a i 2.b razreda i njihove učiteljice Slavica Bartolić i Slavica Koren, uz prisustvo projektnog asistenta Tomislava Dvorskog.

Radionica je započela edukativnim uvodom što čemo raditi na radionici i s kojim ciljem. učenicima je zadan zadatak da od prikupljenih odbačenih rolica wc papira, i kolaž papira izrade svoje držače za olovke – gusjenica. Učenici su rolice od papira ukrašavali kolaž papirima i ljepili ih jedne uz druge, dodali im nos i oći i tako izradili svoje držače u obliku gusjenice Cilj zadatka je bila motivacija za recikliranje papira, te da je potrebno razvrstavati otpad, posebno papir koji se može ponovo upotrijebiti za izradu novog papira.

Oprema i materijali za potrebe provedbe projekta Zeleno srce Podravine sufinancirani su u postotku od 85 posto iz Kohezijskog fonda.

logo op kk

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača.

[g-gallery gid=”12166″]