„Zeleno srce Podravine“- Održana deseta radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

20191205 093450

U četvrtak 05. prosinca 2019. godine održana je deseta radionica u sklopu projekta “Zeleno srce podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača. U radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetom Vesnom Gregurek, sudionicom Mirjanom Begović, i projektnim asistentom.

Na početku same radionice teta Vesna upoznala je djecu s gospođom Mirjanom Begović uz čiju su uputu i pomoć kroz ovu radionicu djeca od ekoloških materijala, izrezivanjem, lijepljenjem i bojanjem izradila svoje čižme za Svetog Nikolu i Svetog Nikolu. Nakon što su edukativnim uvodom djeca su upučena zašto moraju koristiti ekološke materijale i iskorištavati iskoristive otpade prilikom izrade novih stvari ili predmeta, te upoznata s načinom izrade i materijalima koje čemo koristiti pri izradi. Djeca su uspješno izradila čižmice i Svetog Nikolu i za nagradu od gospođe Mirjane dobila slatkiše.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

znak EU[g-gallery gid=”10586″]