„Zeleno srce Podravine“- Održana jedanaesta radionica u Dječjem vrtiću Potočnica

20191213 094950

U petak 13. prosinca 2019. godine održana je jedanaesta radionica u sklopu projekta “Zeleno srce Podravine”. Radionica je održana u prostorijama Dječjeg vrtića Potočnica, Pitomača, a u radionici su sudjelovala djeca iz odgojne skupine Gljivice, s tetama Kristinom Bijuk i Vesnom Gregurek, uz prisustvo projektnog asistenta.

Na samom početku radionice tete su djeci govorile i dočaravale koliko je važna briga za okoliš. S obzirom da se bliži Božić tema ove radionice je bila sijanje pšenice u posudice od pudinga, te njihovo ukrašavanje. Djeca su sama prikupila čašice od pudinga za ovu radionicu i u njih zasadila pšenicu. Nakon toga slijedilo je ukrašavanje čašica, te su na kraju radionice djeca zalila svoje ukrašene čašice s posađenom pšenicom i time završila svoj zadatak u ovoj radionici.

Navedena aktivnost je u sklopu provedbe projekta „ZELENO SRCE PODRAVINE“ broj: KK.06.3.1.07.0091 koji se provodi kroz Program izobrazno – informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, a sufinancira se sredstvima Europske unije kroz fond Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Pitomača

logo op kk

[g-gallery gid=”11885″]