Brojni glazbenici odali počast Dragi Britviću

Večer poezije Drage Britvića 28

U nedjelju, 26. siječnja 2020. u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici održana je tradicionalna Večer poezije Drage Britvića.

I ovoga puta, organizator Centar za kulturu „Drago Britvić“ Pitomača svim gostima priredio je izvrsnu glazbenu večer u kojoj su izvođeni stihovi ovog pitomačkog velikana. Na pozornici su nastupili Nina Kraljić, Darko Domijan, Hrvoje Hegedušić, Zoran Mišolongin, Lorena Grguljaš i Gabriela Šipek, s glazbenim pratnjama, Miroslavom Gugićem, Emilom Gabrićem, Ivanom Gazibarom, Ljerkom Šemeš Hegedušić, Janom Stilinovićem.

Večeri poezije Drage Britvića nazočili su župan Igor Andrović i načelnik Željko Grgačić. Na samom kraju večeri svim prisutnima obratio se Rajko Stilinović, v.d. ravnatelja Centra za kulturu „Drago Britvić,“ koji se zahvalio svima i zakazao susret u obnovljenoj dvorani Doma kulture u Pitomači na 10. memorijalu dr. Marijana Jergovića. Posjetitelji Preradovićeve kuće bili su oduševljeni programom Večeri poezije posvećene dragom Pitomačaninu Dragi Britviću te se tražilo mjesto više.

(www.icv.hr, ib)

[g-gallery gid=”12505″]