Održana izborna skupština ŠRK Greda

Športsko ribolovni klub Greda iz Pitomače u nedjelju, 23. veljače, održao je izvještajno-izbornu skupštinu u Društvenom domu Greda.

Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu ŠRK Greda, o sportskim aktivnostima i materijalno-financijskom poslovanju u 2019. godini, također predložen je i usvojen program rada i financijski plan za 2020. godinu.

Predsjednik kluba Damir Begović u izvješću o radu napomenuo je da su prošle godine osnovali seniorsku natjecateljsku ekipu i nastupili u svih šest kola županijske lige. Ostvarili su 9. mjesto od 15 ekipa što je za novoosnovanu ekipu uspjeh. Nastupali su na županijskom kupu Virovitičko-podravske županije i sudjelovali u općinskoj ligi gdje su ekipno osvojili 2. mjesto.

Na prijateljskim natjecanjima u Virovitici, Zdencima, Slatini postigli su jako dobre rezultate. Održali su klupsko natjecanje između svih članova kao i prijateljsko natjecanje svih ostalih članova ribolovne zajednice. Odradili su dvije radne akcije na uređenju desne obale rijeke Drave te Grabe na području Jelkuša.

Promovirali su klub i općinu na prijateljskim natjecanjima u lovu ribe udicom na plovak, kuhanjem fiš-paprikaša u našoj županiji te u Koprivničko-križevačkoj i Međimurskoj.

Sudjelovali su na sajmu Viroexpo u Virovitici te su tom prilikom pokazali svoje umijeće u pečenju ribe na tanjurači.

Klub broji 62 člana i svake godine članstvo im raste. Predsjednik kluba se zahvalio se Općini i načelniku Željku Grgačiću, Zlatku Novaku ispred Sportske zajednice općine Pitomača i Stjepanu Dergezu ispred Dergez d.o.o. koji im sponzoriraju pekarske proizvode za skupštine i druženja.

Na izbornom dijelu skupštine za predsjednika kluba izabran je Damir Begović, a dopredsjednika Tomo Filipović. Za tajnika je izabran Nikola Prtenjača, za nadzorni odbor za predsjednika Mladen Greguraš, za članove Hrvoje Vranek i Mladen Ivanic.

Na kraju skupštine slijedilo je druženje uz domjenak koji su pripremili članovi kluba.

www.icv.hr, fotografije: Ivan Bedeković

Podijeli...
Back to top
Skip to content