Održana skupština DVD-a Starogradački Marof

DVD Stgr. Marof skupština 9

U nedjelju, 16. veljače, održana je 52. izvještajna godišnja skupština DVD-a Starogradački Marof.

Uz načelnika Željka Grgačića ispred Općine, županijskih predstavnika, predstavnika vatrogasne zajednice i članova društva skupštini su prisustvovali predstavnici DVD-a iz Starog Graca, Turnašice, Sedlarice, Grabrovnice, Velike i Male Črešnjevice, Pitomače, Okrugljače i Virovitice.

Prema izvješću u DVD-u imaju dva osposobljena vatrogasca za strojara i jednog s položenim ispitom za voditelja čamca. S djecom i mladeži nastupali su na općinskom natjecanju, gdje je mladež osvojila prvo mjesto, i županijskom te se plasirali na državno natjecanje, na što su jako ponosni.

Također su sudjelovali na vatrogasnim igrama za djecu i mladež u Velikoj Črešnjevici i Memorijalu Jurice Botkovića u Kladarama.

Dodijeljena su uvjerenja o usavršavanju Luki Osmanu i Darku Petriću te su uručene iskaznice oparativnim vatrogascima Davoru Vlašiću, Ivanu Hegedušu, Davoru Sesvečanu, Petru Dorčecu, Vladimiru Mihokoviću, Željku Debeljaku, Vladi Sesvečanu, Zdravku Sesvečanu, Darku Petriću, Danijelu Vlašiću, Luki Osmanu, Draženu Hrvojiću, Mladenu Vukoviću i Josipu Posavcu.

(www.icv.hr, ib, fotografije: Ivan Bedeković)

[g-gallery gid=”13109″]