Izborna skupština ŠRK Smuđ Križnica

skupština šrk smuđ 1

U subotu, 7. ožujka, u prostorijama NK Pitomača održana je izvještajno-izborna skupština Športsko ribolovnog kluba Smuđ Križnica.

Na skupštini su uz članove kluba sudjelovali i predsjednik Ribolovnog saveza Hrvatske Vladimir Sever, predsjednik Općinske ribolovne zajednice Darko Tkalčec i predstavnici klubova Križnica, Šaran, Greda, Sveta Marija.

Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu, sportskim aktivnostima i materijalno-financijskom poslovanju u 2019. godini, također predložen je i usvojen program rada i financijski plan za 2020. godinu.

U klubu su prošle godine u proljeće održali radnu akciju, očistili i pokosili područje Grabe. Tijekom ljeta na Grabi su, uz pomoć klubova iz cijele zajednice, sagradili nadstrešnicu. Započeli su ravnanje puta prema Grabi kojeg će ove godine dovršiti.

U svibnju su nastupili na županijskom kupu u Slatini u tri kategorije, kadeti, juniori i seniori. Kadeti su osvojili 4. mjesto, dok su juniori i seniori i bili malo uspješniji te se plasirali na natjecanje sedme zone koje se održalo na jezeru Skresovi u Garešnici. Tamo su juniori osvojili 1. mjesto te se plasirali na završnicu kupa Hrvatske, dok su seniori bili malo lošiji pa se nisu uspjeli plasirati na završnicu.

Nastupali su na raznim manifestacijama, kuhanju fiša i pečenju ribe u Pitomači, Zdencima, Virju, Svetoj Mariji. Održali su klupsko natjecanje gdje su se odazvali članovi iz cijele zajednice, a najviše su se obradovali kadetima kojih svake godine ima sve više te im je u cilju i dalje raditi s djecom te stvarati nove generacije ribiča.

Održana je i štukijada koja svake godine bilježi sve veći porast natjecatelja. Predsjednik udruge zahvalio je svima koji su pomogli u organizaciji štukijade, sponzorima koji su poklonima nagradili natjecatelje. Također zahvalio se svima koji su pomogli u radu kluba te se posebno zahvalio dr. Radovanu Galeševu na novčanoj pomoći klubu te općini i zajednici koji su pomagali kad god je trebalo.

Na skupštini je za predsjednika kluba ponovo je izabran Davor Crlenjak, a dopredsjednika Zvonko Kralj.

Na kraju skupštine slijedilo je druženje uz domjenak koji su pripremili članovi kluba.

www.icv.hr, Ivan Bedeković

[g-gallery gid=”13518″]