Pojašnjenje i obavijest vezana uz izdavanje propusnica

Građanima s prebivalištem na području općine Pitomača, kojima se izdaje propusnica temeljem točke 2e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23. ožujka 2020.

Stožer civilne zaštite općine Pitomača izdaje propusnice na način da se zahtjevi upute na mail adresu: opcina@pitomaca.hr, te će se skenirana i ovjerena propusnica dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

U zahtjevu moraju biti navedeni: Ime i prezime, adresa prebivališta, OIB i razlog za koji se traži izdavanje propusnice.

Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 7 do 12 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdani sljedeći dan.

Još jednom napominjemo, vezano uz brojne upite s područja drugih općina i gradova, da se obrate Stožerima civilne zaštite svojih općina ili Stožeru civilne zaštite VPŽ na mail: stozer@vpz.hr. Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.

Cijeli tekst odluke:

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta

Podijeli...
Back to top
Skip to content