VPŽ objavila javne natječaje za financiranje udruga

Virovitičko-podravska županija objavila je u utorak, 3. ožujka, četiri javna natječaja za financiranje programa i projekata udruga, kulturnih društava, vatrogasnih društava i braniteljskih udruga. Financirat će se projekti od interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini.

Raspisan je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga koji su od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini i pozivaju se udruge i organizacije civilnog društva čije su aktivnosti usmjerene općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života zajednice da se na isti prijave. Udruge mogu potraživati maksimalni iznos od 15.000 kuna. Upute za prijavitelje i potrebni obrasci za ovaj natječaj nalaze se na mrežnim stranicama VPŽ.

Županija je također raspisala Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga u kulturi koje su od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini. Na navedenom natječaju najveći traženi iznos financiranja je 100.000 kuna po projektu. Upute za prijavitelje i potrebni obrasci za ovaj natječaj nalaze se na mrežnim stranicama VPŽ.

U Javnom natječaju za financiranje programa i projekata dobrovoljnih vatrogasnih društava koji su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini pozivaju se vatrogasna društva da se prijave. Najveći iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 5.000 kuna. Upute za prijavitelje i potrebni obrasci za ovaj natječaj nalaze se na mrežnim stranicama VPŽ.

Županija je raspisala i Javni natječaj za financiranje programa i projekata braniteljskih i stradalničkih udruga koji su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2020. godini gdje poziva braniteljske i stradalničke udruge na prijavu. Maksimalni iznos financiranih sredstava je 15.000 kuna po projektu. Upute za prijavitelje i potrebni obrasci za ovaj natječaj nalaze se na mrežnim stranicama VPŽ.

Prihvatljive aktivnosti unutar projekata navedenih natječaja su koncerti, izložbe, turniri, smotre, gastro manifestacije, radionice, književne tribine, skupovi, simpoziji, akcije čišćenja okoliša, humanitarne priredbe, tradicijske priredbe, kazališne predstave, sajmovi, obilježavanje obljetnica, tiskanje knjige, izrada spomen obilježja, sudjelovanje na manifestacijama; za vatrogasna društva i braniteljske udruge i obilježavanje obljetnica, podrška organizacijskom razvoju i sl.

Zahtjevi za sufinanciranje projekata mogu se dostavljati tijekom cijele godine, najkasnije do studenog 2020. ili do potrošnje planiranih sredstava. Sva pitanja vezana uz natječaje mogu se dobiti u Službi za poslove župana i opće poslove Virovitičko-podravske županije na broj telefona 033/638-110 ili na adresu e-pošte udruge@vpz.hr.

Ilustrativna fotografija, Županijska vijećnica ©VPŽ

Podijeli...
Back to top
Skip to content