Nove cijene najma prostora u Poduzetničkom inkubatoru

5C17431DE60F486CA50462A35DDAA7B3

Obavještavamo sve postojeće stanare Poduzetničkog inkubatora u Pitomači o novim cijenama najma prostora te ovim putem pozivamo sve potencijalne poduzetnike kojima je potreban prostor za obavljanje djelatnosti da u Poduzetničkom inkubatoru u Pitomači ima slobodnih mjesta, točnije praznih ureda i pogona.

Stanari u prvoj godini plaćaju 0,00 kuna najma, jer im sve troškove podmiruje Virovitičko-podravska županija. Od druge do pete godine županija subvencionira najam prostora, a nove cijene najma su:
– onima koji su u drugoj godini u inkubatoru cijena najma iznositi će 7 kuna po četvornom metru
– oni koji su u trećoj godini, njima će cijena najma biti 10,50 kuna po četvornom metru
– u četvrtoj godini biti će 17,50 kuna po četvornom metru i
– u petoj godini biti će 35,00 kuna po četvornom metru.

Ovih dana, raspisan je i novi Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu u Poduzetničkim inkubatorima u Pitomači, Virovitici, Slatini i Orahovici, a prema novim cijenama, ova četiri inkubatora nude sjajne pogodnosti.

Županija kroz ovu mjeru želi pomoći poduzetnicima, ali i zadržati ih u poduzetničkim inkubatorima koji nude odlične uvjete za poslovanje svakog poduzetnika i gospodarstvenika s ovih prostora.

Prema novim cijenama, Poduzetnički inkubatori u Pitomači, Virovitici, Slatini i Orahovici, uz Poduzetnički inkubator u Vukovaru, najpovoljnija su opcija za poduzetnike i gospodarstvenike u Slavoniji.

Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2021. godinu može se vidjeti OVDJE.