Općina Pitomača osigurala je privremeni smještaj obitelji stradaloj u potresu

Uz već realiziranu pomoć u vidu donacija hrane, potrepština i novčane pomoći, Općina Pitomača odlučila je pomoći u zbrinjavanju jedne obitelji s područja Petrinje koja je ostala bez toplog doma, nakon što im je potresom oštećena stambena zgrada u kojoj su stanovali. Toj četveročlanoj obitelji dovezena je i dana na korištenje mobilna kućica koju će moći koristiti do rješavanja svojega stambenog pitanja. Općina Pitomača ovim činom još jednom izražava solidarnost prema stanovnicima potresom pogođenih područja.

U primopredaji mobilne kućice, uz načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića, sudjelovali su saborski zastupnik Josip Đakić i općinski vijećnik Manfred Kodžaga.

Kako bi se kućica na vrijeme i sigurno dostavila te kvalitetno priključila na sve instalacije, u akciji su sudjelovali i lokalni obrtnici i poduzeća kojima se ovim putem zahvaljujemo. Sudjelovali su: Makina Trade j.d.o.o. iz Staroga Graca, vlasnice Barbare Bakov, Instalacije Živko, vlasnika Darka Živka iz Otrovanca, ELMAH, obrt za elektroinstalacijske usluge, vlasnika Marina Mihokovića iz Pitomače i TIM d.o.o., vlasnika Marija Tkalčeca iz Pitomače.

[g-gallery gid=”16533″]