Na društvenom domu u Kladarama traju radovi na izmjeni stolarije

IMG 8123

Općinski načelnik Općine Pitomača, Željko Grgačić, zajedno s predsjednikom Mjesnog odbora Kladare Manfredom Kodžagom te direktorom tvrtke DRAFT Davorom Deskarom, obišao je radove na izmjeni stolarije na društvenom domu u Kladarama.

Po završetku radova objekt će biti stavljen u funkciju i bit će dan na raspolaganje svim mještanima Kladara, a prostorije objekta će za svoje aktivnosti koristiti i kladarske udruge: Udruga žena Kladare, Čuvarice kulturne baštine Kladare, Nogometni klub Kladare te Dobrovoljno vatrogasno društvo Kladare.

Brojnost korisnika društvenog doma u Kladarama svakako opravdava uložena sredstva, a radovi u vrijednosti od 118.700,00 financiraju se iz proračuna Općine Pitomača. Prema najavi općinskog načelnika završetak radova se očekuje, ovisno o vremenskim prilikama, kroz nekoliko dana.

Osim radova na društvenom domu, načelnik je obišao i radove na izgradnji nove područne osnovne škole smještene u blizini društvenog doma, a osnovnoškolci iz Kladara, svoje će prve školske sate u novoj školi pohađati u narednoj školskoj godini 2021./22.

IMG 8114

IMG 8113

IMG 8110