Održan je 7. koordinacijski sastanak Aglomeracije Pitomača na kojemu je izneseno aktualno stanje radova

viber slika 2021 03 31 11 00 14

Na 7. tjednom koordinacijskom sastanku Aglomeracije Pitomača, održanom 30. ožujka 2021., u okviru kojega su članovi koordinacije obišli teren, predstavnici izvođača radova tvrtke Brana d.o.o. Virovitica iznijeli su aktualno stanje ostvarenih radova te planiranu dinamiku predstojećih radova. Uz predstavnike izvođača radova na sastanku su bili prisutni i predstavnici koordinatora projekta, pitomačke tvrtke Vodakom.

U Pitomači je izvedeno 1807 m gravitacijskog cjevovoda. Radovi se izvode u ulicama Vldimira Nazora, Dobriše Cesarica te Dravskoj (zadružni put) na gravitacijskom cjevovodu, kao i na kućnim priključcima odvodnje. Za 7. travnja najavljeno je bušenje ispod željezničke pruge u ulici Antuna Mihanovića.

U Dinjevcu i Grabovnici je izvedeno je 2040 m tlačnog i 1945 m gravitacijskog cjevovoda. Osim gravitacijskog i tlačnog cjevovoda izvode se i kućni priključci odvodnje.

U naselju Otrovanec izvedeno je 4185 m gravitacijskog cjevovoda. Izvode se kućni priključci odvodnje uključujući bušenja ispod ceste. Izvođač je najavio početak radova i na tlačnom vodu.

U Starom Gracu se izvode probni šlicevi za utvrđivanje postojećih instalacija te se najavljuje iskolčenje cijele trase.

[g-gallery gid=”17121″]