Izvješće o radovima na Aglomeraciji Pitomača

Na koordinacijskom sastanku Aglomeracije Pitomača održanom prošlog tjedna podneseno je izvješće o aktualnim radovima na projektu:

U Pitomači je izvedeno 2733 m gravitacijskog cjevovoda i 336 metra tlačnog cjevovoda. Radovi se izvode u ulicama Vladimira Nazora, Dobriše Cesarica i Petra Zrinskog te Dravskoj (zadružni put) na gravitacijskom cjevovodu, kao i na kućnim priključcima odvodnje. Na kanalu u Pitomači se izvodi zaštita rova talpama.

U Dinjevcu i Grabovnici je izvedeno 2040 m tlačnog i 2942 m gravitacijskog cjevovoda. Osim gravitacijskog i tlačnog cjevovoda izvode se i kućni priključci odvodnje i vodoopskrbe, a snimljen je i teren od strane geodeta.

U  naselju Otrovanec izvedeno je 4250 m gravitacijskog cjevovoda i 126 m tlačnog cjevovoda, a preostalo je još 30 metara tlačnog cjevovoda preko vodotoka.  Izvedeno je izmještanje cjevovoda vode zbog ugradnje crpne stanice. Izvode se kućni priključci odvodnje uključujući bušenja ispod ceste te radovi na kućnim priključcima vodoopskrbe te se isti planiraju završiti do kraja svibnja.

U Starom Gracu je izvedeno 72 metra gravitacijskog cjevovoda.

[g-gallery gid=”17352″]