Pokrenut je projekt “Mudrica” kojim obitelji s djecom do 18 godina mogu ostvarivati popuste prilikom kupnje raznih proizvoda i usluga

Mudrica

Poticajne obiteljske i populacijske mjere predstavljaju prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, te upravo iz spomenutoga razloga jedna od njih je e-Dječja kartica – „Mudrica“ kao potpora i olakšica roditeljima i njihovoj djeci.

E-Dječja kartica – „Mudrica“ kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom omogućava poboljšanje obiteljskog standarda.  Korisnici e-Dječje kartice – „Mudrice“ su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguranje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike e-Dječje kartice – „Mudrice“.

Pozivamo ovim putem da Vaše zaposlenike s djecom upoznate s ovim projektom, te također ako ste u mogućnosti objavite naš banner (u privitku) na Vaše službene web stranice i/ili društvene mreže kako bismo postigli što veću disperziju i osviještenost o našoj Mudrici.

Sve dodatne informacije o načinu sudjelovanja i uključivanju u projekt e-Dječja kartica – „Mudrica“  možete pronaći na web stranici: https://e-djecjakartica.hr.