Udruga SUMA poziva i žitelje naše općine da se uključe u radionice o mentalnom zdravlju za mlade do 30 godina

Udruga SUMA organizira ciklus radionica o mentalnom zdravlju za mlade do 30 godina, a na kojima će se razgovarati o tome što je mentalno zdravlje; kako sami sebe doživljavamo; koje su naše želje, a koje potrebe; kako se zauzeti za sebe; kako ne ostati bez daha u stresnim situacijama. Radionice se odvijaju u Podravskim Sesvetama, a prva radionica predviđena je za 7.8. i/ili 8.8.2021.g. u poslijepodnevnim satima. Voljeli bismo s mladima podijeliti znanja i vještine koje će pomoći u ovom izazovnom razdoblju.

Prijave su moguće putem linka: https://forms.gle/haWYwKW6UKp4GsJL7, a za sva dodatna pitanja, možete se obratiti Udruzi SUMA putem e-maila: [email protected] ili putem njihove FB stranice.”

Udruge mladih SUMA okuplja mlade s područja Općine Podravskih Sesveta i okolnih općina, uključujući i područje Općine Pitomača. Kroz svoje djelovanje potiče djecu i mlade na aktivno sudjelovanje u društvu te na volontiranje u lokalnoj zajednici, a isto tako potiče mlade na aktivnost u ruralnom poduzetništvu te promidžbi društvenog sporta te zdravog načina života. Do sada provela nekoliko projekata od kojih izdvajamo “Budi kreativan/a, budi inovativan/a i “Europa u našem selu“, dok trenutno radimo na projektu “Solidarni volonteri za selo” i “Idemo u prošlost, sadašnjost i budućnost Podravskih Sesveta“.