Biciklistička utrka CRO Race i ove godine prolazi kroz našu općinu

cro race

i ove godine s namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. po šesti puta za redom organizira međunarodnu biciklističku utrku CRO Race koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih  potencijala.

Prva etapa utrke u duljini od 240 km na rasporedu je u utorak, 28. rujna 2021. godine sa startom u Osijeku u 11:05 sati i ciljem u Varaždinu oko 16:40 sati.

Ovim vas putem obavještavamo kako će biciklistička karavana proći područjem Naše općine 28.09.2021. godine oko 14:25 sati.

Utrku je u prijašnjim izdanjima pratio veliki broj građana kao i djece iz obrazovnih institucija, što odašilje lijepu sliku u javnosti, te sve zainteresirane pozivamo da uljepšate dojam o utrci, našoj lijepoj zemlji te ponajprije Našoj općini te na taj način doprinesete scenografiji koju ovaj događaj odašilje u svijet, a sve u skladu s mjerama Stožera koje su na snazi.