Bili smo na posljednjem treningu nogometaša Pitomače uoči spektakla s Rijekom: “Za takve se utakmice živi”

nkpit1

Trener Ivan Presečan organizirao je danas (ponedjeljak) u poslijepodnevnim satima posljednji trening svojih nogometaša uoči susreta šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa s Rijekom, koji je na rasporedu sutra (utorak) s početkom u 15 sati.

Naravno, bio je to lagani trening u opuštenoj atmosferi na kojem su se dogovarali posljednji planovi za okršaj s vodećom momčadi Prve HT lige i osmerostrukim osvajačem Hrvatskog nogometnog kupa, a ujedno i aktualnim “vlasnikom” Rabuzinovog sunca.

nkpit2

Dino Milinović, koji je proteklog vikenda zaradio posjekotinu na glavi u derbi susretu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nakon čega je napustio igru i završio na šivanju, bit će spreman za sutrašnji susret i to je sigurno vijest dana za sve ljubitelje pitomačkog nogometa.

U tijeku su i posljednje pripreme “van travnjaka” za ovaj povijesni susret u godini u kojoj slave svoj stoti rođendan, a očekuje se i dolazak velikog broja navijača i vjerujemo kako će se tražiti “mjesto više”. Svoj dolazak najavila je i riječka navijačka skupina Armada. Podsjetimo, za sve oni koji ne mogu doći na Gmanje i uživati u ovoj “nogometnoj poslastici”, osiguran je direktan TV prijenos na HNTV-u (Hrvatska nogometna televizija).

Za vrijeme treninga na nekoliko minuta “ukrali” smo iskusnog domaćeg kapetana Matiju Miloša, odličnog i svima dobro poznatog veznjaka Ivana Begovića, mladog igrača Luku Skoku, kao i trenera Ivana Presečana, a evo što su rekli uoči sutrašnjeg okršaja s Rijekom. (www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)