Knjižnica i čitaonica Pitomača zasjala u božićnom ruhu

Knjižnica i čitaonica Pitomača i ove godine zasjala je u božićnom ruhu, no ove godine potrudili smo se da bude ljepše nego ikad. Kako bi još više razveselili svoje korisnike povodom nadolazećih blagdana, ali i sve ostale posjetitelje u ovo najljepše doba u godini kojemu se svi veselimo, a naročito djeca, odlučili smo napraviti pravu malu božićnu bajku upravo na dječjem odjelu – poručuju nam iz knjižnice. Tako ćete kod nas moći vidjeti i pogledati Čarobni kutak s pregršt božićnih slikovnica, lutkicu s knjigom u ruci, okićeni bor, Djeda Božićnjaka, anđela, izuzetno popularnu slikovnicu Prutimir, te kako i priliči ovom dobu, adventski vjenčić.

Glavni motiv svakog Božića svakako su jaslice, a naše ručno izrađene jaslice smo također izložili kako bi ih svi posjetitelji mogli pogledati.

Osim što možete uživati u pogledu na Čarobni božićni kutak i pregršt novih i zanimljivih naslova za svaki uzrast, u tijeku mjeseca prosinca Knjižnica i čitaonica Pitomača pripremila je besplatnu članarinu za sve žitelje naše Općine, proglašenje naj čitatelja 2021., te od četvrtka 9. prosinca 2021. izložbu slika autorice Anđe Galić koju ćete moću pogledati u radnom vremenu knjižnice.

[g-gallery gid=”19023″]